Казанджиев в Радювене: Ремонтираме читалището и изграждаме довеждащия водопровод 

Окт 14, 2015 ЛОВЕЧ Новини Избори 0 1844

Кандидатът за кмет на Ловеч от БСП се срещна с жители на селото

“Първото читалище, което ще ремонтираме със средства по оперативните програми в следващия мандат, ще е вашето”. Това обяви на среща с жителите на с. Радювене кандидатът за кмет на Ловеч от БСП Минчо Казанджиев. Той съобщи още, че вече е утвърдено трасето за проектиране изграждането на обект „Допълнително водоснабдяване на с. Радювене от водоснабдителна група „Черни Осъм“ и следващата година ще бъде окончателно решен проблемът с водоснабдяването в селото. Преди да започне строителството на довеждащия водопровод, ще бъдат проведени процедурите по одобряване на ПУП, обезщетяване на собствениците и възлагане на инвестиционния проект.
Казанджиев се ангажира още в общинско помещение в селото да бъде изграден младежки клуб, както и да бъде решен въпросът с пътуващите ученици до училищата (извън средищните) в Ловеч. Ще продължат ремонтите на улици в селото, гробищният парк ще бъде почистен, ще бъдат монтирани камери за видеонаблюдение, уличните лампи ще бъдат подменени с лед осветители. Дългогодишният кмет на община Ловеч и сега кандидат за четвърти мандат пое и ангажиментът да бъдат подпомогнати хората, които искат да се занимават със зеленчукопроизводство и овощарство, с префенциално предоставяне на земи, както и гарантира облекчени условия за продажба на продукцията на дребните земеделски производители.

„Вярвайте в тези, които могат и правят нещо, всеки от нас може да посочи какво нещичко малко е сторил за града и селата, ние не сме правили само курбани, не сме идвали само с букет цветя при вас”, обърна се към жителите на селото радювенецът Милко Недялков, втори в кандидатската листа за общински съветници на БСП. Ние сме тези, към които радювенци са се обръщали и винаги сме помагали, измислени шестици не ни трябват, изберете числото 12, то е божественото число, призова Недялков.
Радювенци благодариха на него и Казанджиев за разрешаването на малките им проблеми, сред които вдигнатата кошара, плащаният интернет на читалището, подсигурените столове за клуба към читалището, ремонтите на малкия салон, секретарската стая и библиотеката.